Cauta
Zwilling J.A. Henckels - In Romania prin KitchenShop

ZwillingZWILLING J.A. HENCKELS

 

Zwilling este recunoscut drept unul dintre cei mai mari producatori mondiali de cutite. Experienta generatiilor de mestesugari, creativitatea acestora, inovatiile tehnologice precum si otelul special produs in regiunea Solingen din Germania, au creat renumele Zwilling J.A. Henckels inca din anul 1731, cand a fost infiintata firma. 

Exista diferente considerabile de calitate intre cutite.  Incepand cu gradul de calitate al otelului, metodele de prelucrare, ascutirea, ergonomia manerului si terminand cu finisarile, toate etapele in realizarea unui cutit contribuie la obtinerea unui produs de calitate durabil. Pentru a vedea etapele de realizare ale unui cutit Zwilling, vizualizati clipurile video de mai jos (click AICI)

Este o provocare sa poti oferi un cutit potrivit pentru fiecare scop. ZWILLING J.A. HENCKELS cu experienta si competenta a mai mult de 270 ani de productie a cutitelor de calitate extraordinara, a creat multe game de cutite, o buna parte dintre ele fiind considerate acum clasice.

 

                        Pentru detaliile tehnice ale fiecarei game de cutite Zwilling, click pe gama.

 TEHNOLOGII SPECIALE ZWILLING

De-a lungul generatiilor ZWILLING J.A. HENCKELS a patentat mai multe procese de fabricatie si formule speciale de prelucrare a otelului, create din dorinta de a dezvolta durabilitatea, functionalitatea si calitatea renumitelor produse ale acestui brand.


Friodur®

In anul 1939, ZWILLING J.A. HENCKELS a primit patentarea pentru inovatorul proces de fabricatie prin criogenie: Friodur®. Astfel, lamele cutitelor create dintr-un otel cu o formula speciala sunt supuse unui proces de racire la temperaturi foarte scazute, rezultatul fiind o lama de calitate superioara.

Sigmaforge®

Constructia exclusiva prin forjare dintr-o singura bucata a unui cutit. Sigmaforge® asigura stabilitate imbunatatita a lamei, precizie mare a taisului, fiind rezultatul unei geometrii perfecte si a utilizarii unui metal usor ce nu oboseste mana.

                    Etapa 1: Forjare
                  Etapa 4: Fixarea manerului
                    Etapa 2: Tratament Friodur®
                  Etapa 5: Ascutirea
                    Etapa 3: Prefinisare
                  Etapa 6: Finisare

Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro