Cauta
STAUB - Acum in Romania prin Kitchen SHOP

Staub este brandul de referinta in rândul celor mai mari bucatari din lume, inclusiv Paul Bocuse (cel mai celebru bucatar francez). Ei folosesc produsele Staub, nu numai in bucatarie, dar si pentru servire la masa, fapt care arata calitatea de prim rang ale acestor produse. Datorita perfectiunii de productie, care combina tehnologia, traditia si modernul, Staub este un adevarat punct de reper in Franta si in intreaga lume.
Staub este distribuit in 50 de tari, din Europa, Japonia, China, America de Nord si SUA.
Este o afacere de familie cu sediul in Alsacia (Franta) si a fost creata de Francis Staub.
Toate produsele sale smaltuite din fonta sunt fabricate in Franta in trei unitati de productie care includ o turnatorie, doua fabrici de smaltuire si o fabrica de gresie.
Produsele Staub pot fi utilizate pe toate tipurile de surse de caldura, inclusiv inductie si pot fi apoi aduse direct pe masa. Ele sunt ideale pentru bucatarii profesionisti, precum si incepatorii interesati sa descopere beneficiile mancarii delicioase si sanatoase.
in iunie 2008, Staub s-au alaturat grupului ZWILLING JA Henckels.

Un pic de istorie

Firma Staub a inceput ca o afacere de familie, fiind lansata in 1892 ca un magazin de vase pentru gatit, de bunicul lui Francis Staub, Auguste Waldner, in Alsacia, Franta. Dupa o scurta perioada aventuroasa, carismaticul Francis a decis sa-si schimbe profesia prin preluarea afacerii de familie. in 1974, el a cumparat o fabrica de fonta si astfel intreprinderea producatoare de vase de gatit Staub s-a nascut. in functie de cresterea companiei a facut si noile sale achizitii. Acum dupa mai mult de treizeci de ani, compania este lider de necontestat in Franta, pe piata producatorilor de vase de gatit din fonta. Utilizate de unii dintre cei mai celebrii bucatari din lume, precum Paul Bocuse, Thomas Keller, Jean Joho si Joël Robuchon, vasele Staub combina traditionalul cu modernul.

Staub

Tehnica si calitati

Francis Staub este si in prezent direct implicat in proiectarea si crearea fiecarei linii de produse. Dupa un lung proces de design si testare, un brevet este obtinut pentru fiecare element conceput. In timpul fabricatiei, pentru fiecare piesa din fonta se face o matrita din nisip care apoi este distrusa, astfel ca fiecare produs Staub este unic. Intregul proces de productie pentru fiecare produs dureaza pana la o zi intreaga de lucru. Designul produselor este atât de avansat din punct de vedere tehnic incât retetele culinare gatite in ele au o aroma si o savoare sporita. Exista numerosi factori care fac vasele Staub unice in felul lor, incepând cu smaltul lor negru mat care le face extrem de rezistente la ciobire si la decolorare, aproape indestructibile. Vasele din fonta isi mentin temperatura, pastrându-se calde mult timp dupa ce au fost scoase din cuptor sau au fost luate de pe plita. Caldura este distribuita uniform, facând mancarea mai savuroasa. Baza speciala face posibila utilizarea vaselor Staub pe toate tipurile de plita inclusiv inductie. In plus fata de aceste calitati tehnice, aspectul lor atractiv face posibil ca mancarea sa fie servita la masa din ele, imediat dupa ce au fost luate de pe plita.

 

Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro