Cauta
KitchenCraft - Acum in Romania prin Kitchen Shop


Kitchen Craft

 

KitchenCraft este unul dintre cei mai mari producatori de articole de bucatarie din Marea Britanie cu o istorie ce ne poarta 160 de ani in urma.

Infiintata in anul 1850 de catre Thomas Plant, un productor de articole de feronerie si articole de uz casnic, compania este si in present detinuta de descendentii acestuia pastrandu-si astfel esenta si valorile ce au consacrat-o de-a lungul timpului.

Reputatia KitchenCraft are la baza inovatie, o oferta bogata si nu in ultimul rand un raport calitate-pret excelent. Oferind o gama formata din aproximativ 3000 de produse de bucatarie si uz casnic, compania a fost votata in ultimii 7 ani ca fiind cel mai bun comerciant din categoria sa de catre celebra revista de specialitate Housewares Magazine.

Pe langa calitatile tehnologice ale produselor KitchenCraft, designul acestora, orientat spre simplitate si modernism, este un alt atu in competitia cu alte marci de succes. Produsele KitchenCraft asigura o calitate superioara a procesului de pregatire a mancarii, intr-un mod confortabil, economic si sanatos.

Acum, produsele KichenCraft pot fi cumparate si in Romania prin intermediul KitchenShop. Va asteptam in magazinele noastre!

 

 

Va recomandam o parte din produsele KitchenCraft:
Pentru a vizualiza toate produsele KitchenCraft click AICI.

 

 

Va invitam da descoperiti produsele KitchenCraft si in magazinele KitchenShop din:
Centrul Comercial Feeria (Carrefour) - Bucuresti
AFI Palace Cotroceni Bucuresti
Complexul Comercial TOM (Carrefour) - Constanta
Carrefour Feeria - Baneasa
Carrefour Feeria - Baneasa
Carrefour Feeria - Baneasa


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro