Cauta
Imperia - Acum in Romania prin Kitchen Shop


Imperia

Gasiti acum masinile Imperia in magazinele Kitchen Shop si pe site-ul nostru.

IMPERIA - calitate si traditie italiana.

Desi este mult mai usor sa cumperi paste dintr-un magazin, exista ceva special in ceea ce poti face de la zero la tine acasa: ritmul linistit de framantare a aluatului, atentia la rularea acestuia, concentrarea implicata in taierea in benzi a pastelor, satisfactia unui produs perfect si gustos realizat de tine.

"Facturile sa fie mici si tagliatellele lungi”, spun italienii explicand ca facturile lungi ii sperie pe barbati, in timp ce tagliatelle scurte sunt o dovada a lipsei de experienta culinara a femeii.

Cu ajutorul masinilor de paste IMPERIA, prepararea pastelor fainoase, in orice tip dorit (spaghetti, tagliatelle, ravioli, raviolini, capelli d'angelo, trenette, pappardelle, reginette frastagliate, cavatelli, gnocchi, rigatelli, etc.), devine acum o adevarata placere.
Pe scurt, prepararea pastelor la domiciliu este o experienta mai mult decat satisfacatoare.
Orice bucatar va spune ca odata ce ai gustat paste proaspete, nu mai cumperi niciodata paste uscate din magazin.

Imperia a fost Infiintata in 1932 langa Torino – Italia, ca o extindere a unui mic atelier de artizanat si a avut succes inca de la inceput, devenind in scurt timp un exportator de masini de paste fainoase in intreaga lume.

Principala piata de export a devenit Statele Unite, unde emigrantii italieni si-au creat o legatura sentimentala cu patria mama, prin prepararea pastelor in casa. Imperia exporta acum catre 77 de tari din intreaga lume.

Odata cu extinderea companiei, numele Imperia a devenit sinonim cu produsele de uz casnic de folosinta indelungata, avand o identitate de brand puternica. Gama din prezent include peste 25 produse, fiecare special creat pentru a garanta calitatea inconfundabila a pastelor proaspete.
Liniei de paste i s-a alaturat si o gama de aparate mici de bucatarie (razatoare de bucatarie, storcatoare si masini de tocat carne sau de tomate).

Va uram paste frumoase si gustoase!

Vezi produsele Imperia

Vezi cum se prepara aluatul pentru paste

Vezi retete culinare pentru paste

Vezi sectiunea video Imperia

Va invitam sa descoperiti produsele Imperia si in magazinele KitchenShop din:
Centrul Comercial Feeria (Carrefour) - Bucuresti
AFI Palace Cotroceni Bucuresti
Complexul Comercial TOM (Carrefour) - Constanta
Carrefour Feeria - Baneasa
AFI Palace - Cotroceni
TOM Carrefour - Constanta

Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro