Cauta
SodaStream - Kitchen Shop


SodaStream

SodaStream este cel mai mare producator din lume al aparatelor casnice de preparare a bauturilor carbogazoase. Produsele acestei companii sunt vandute in peste 40.000 de magazine din 41 de tari. Din 01 iunie 2011 compania este prezenta si pe piata din Romania prin intermediul KitchenShop.

Compania a luat fiinta in anul 1903, in Marea Britanie in asociere cu celebra companie London Gin Distilers. Primul produs, creat de catre George Gilbery, numit SodaStream transforma in sifon apa de la robinet cu ajutorul unui cilindru de dioxid de carbon presurizat.

SodaStream ofera astazi un sistem revolutionar ce permite transformarea apei simple in apa carbogazoasa si in bauturi racoritoare delicioase, in cateva secunde.

Nu mai este nevoie sa mergeti permanent la magazin si sa carati sticle si cutii grele. Economisiti spatiu de depozitare. Nu mai aveti grija sticlelor goale de aruncat sau reciclat !

Cu sistemele SodaStream, o familie economiseste in medie peste 2000 de deseuri de sticle si cutii in fiecare an. Sticlele SodaStream nu contin Bisfenol A: BPA si in procesul lor de fabricatie nu se utilizeaza sub nici o forma policarbonati sau materiale care produc ftalati sau Bifenili policlorurati (PCB), deci puteti fi siguri ca sunt sanatoase pentru cei dragi.

SodaStream ofera o larga varietate de arome naturale si dietetice. Siropurile contin in medie de 3 ori mai putine calorii decat cele mai multe bauturi comerciale. Au mai putini conservanti si nu contin alergeni sau organisme modificate genetic.


Vezi produsele SodaStream

Vezi Video

Vezi sfaturi


 

 

 

SodaStream

 


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro