Cauta
Aparatele SodaStream
SodaStream

SodaStream va pune la dispozitie un intreg sistem pentru a va prepara singuri apa carbogazoasa si bauturile racoritoare acasa: dvs. adaugati numai apa ! Savurati-va bautura favorita cum doriti, variati gradul de carbonatare, variati gustul! Dureaza numai 3 secunde si nu necesita curatare. Fara baterii sau electricitate, nimic de carat, fara sticle sau doze de depozitat, nimic de aruncat si reciclat. Puteti contribui la protejarea mediului in timp ce economisiti bani si va bucurati de bauturile favorite.

 

 

Pentru a-ti fi mai usor, da click pe link-urile de mai jos pentru a afla mai multe despre fiecare subiect abordat:

 

 

 

Aparatele SodaStream

Fiecare pachet include:
- un aparat de bauturi;
- o butelie de CO2 suficienta pentru minimum 60-80 litri de bauturi;
- o sticla de carbonatare de 1 litru din plastic (plasticul nu contine Bisfenol A: BPA)
- un capac ermetic special conceput pentru a pastra intacta calitatea bauturilor.

Aparatul SodaStream Jet
Aparatul SodaStream Dynamo
Aparatul SodaStream Pure
Aparatul SodaStream Pure

Butelia SodaStream

Buteliile SodaStream contin doar dioxid de carbon inofensiv (CO2). SodaStream mentine cele mai inalte standarde de calitate si asigura siguranta si securitatea tuturor buteliilor de CO2. in timpul productiei, incarcarii si reincarcarii, fiecare butelie este atent si individual verificata de operatori si aparate.

Dioxidul de carbon este singura sursa de energie necesara carbonatarii apei sau bauturilor. Aparatul functioneaza fara baterii sau electricitate. Nici macar nu este nevoie de multa forta: o butelie de 425 grame cantareste de 150 de ori mai putin decat bauturile pe care ar fi trebuit sa le carati de la magazin pana acasa! Cand butelia este goala, noi va dam la schimb una plina pentru cea goala, dvs. platind numai pretul dioxidului de carbon. in Romania se cumpara in medie 2 miliarde de litri de apa si bauturi carbogazoase pe an. Buteliile si reincarcarile succesive ajuta la suprimarea unor cantitati uriase de sticle de plastic si doze de metal, adevarate pericole ecologice. si buteliile in sine pot fi reincarcate iar si iar pentru mai multi ani ... Nu este aceasta o mutare inteligenta pentru buzunarul dvs. si pentru mediu?Vezi produsul

Sticlele SodaStream

Sticlele de carbonatare SodaStream sunt recipiente special concepute sa reziste la presiuni mari pentru utilizarea in aparatul casnic de bauturi SodaStream. Ele beneficiaza de o perioada de (re)utilizare extra extinsa de pana la 3 ani. Sticlele de carbonatare cu gura filetata sunt compatibile cu toate modelele de aparate casnice de bauturi SodaStream.

Acestea nu contin Bisfenol A: BPA si in procesul lor de fabricatie nu se utilizeaza sub nici o forma policarbonati sau materiale care produc ftalati sau Bifenili policlorurati (PCB), deci puteti fi siguri ca sunt sanatoase pentru cei dragi.

Ele sunt prevazute cu un capac ermetic de etansare care pastreaza bauturile proaspete si acidulate mai mult decat sticlele cumparate de la magazin si cu o baza solida si stabila de aceeasi culoare cu capacul. Pentru a ajuta consumatorii sa-si utlilizeze si intretina sticlele, un marcaj de umplere, instructiuni de curatare si o data de expirare sunt imprimate pe sticla.
Prima sticla si capacul aferent sunt incluse in pachetul de livrare odata cu achizitia fiecarui sistem, alb pentru Jet si gri pentru Dynamo, in timp ce Pure este livrat cu o sticla cu baza si capac de metal.Vezi produsul

 

Sticlele SodaStream

A va bucura de bautura dvs. carbogazoasa favorita este atat de simplu si rapid cu varietatea de siropuri SodaStream.
Prin certificare de catre laboratoare specializate acestea nu contin alergeni si organisme modificate genetic. in plus acestea contin mai putin zahar decat bauturile carbogazoase standard: in medie de 3 - 4 ori mai putine calorii per pahar !

Siropurile SodaStream sunt foarte concentrate: cu fiecare sticla de 500 ml puteti prepara 12 l de bautura carbogazoasa: greutatea de carat de la magazin acasa si volumul de depozitare in bucataria dvs. sunt substantial reduse!
Acum puteti achizitiona si savura toate aromele pe care le preferati - nu numai una sau doua – le puteti prepara mai slabe sau mai tari si chiar amesteca intre ele sau cu sucuri de fructe ori alcool.

si luati in considerare amprenta de carbon lasata de producerea, transportarea, colectarea si reciclarea tuturor acestor sticle si doze de care nu mai aveti nevoie! Siropurile SodaStream sunt cu adevarat prietenoase cu mediul, delicioase si prilej de bucurie pentru toti membrii familiei.Vezi produsul

Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro