Cauta
KitchenShop acum si la Oradea Shopping City

KitchenShop Oradea Shopping Center

Vineri 14 octombrie am deschis si cel de-al 4-lea magazin KitchenShop la Oradea Shopping City.

Vino sa trăieşti o experienţă unică, să vezi şi să testezi sute de articole de bucătărie de la cei mai renumiţi producători din domeniu din lume, precum şi gadget-uri rare.

Suntem singurele magazine specializate pentru gătit din România. Am selectat pentru tine cele mai bune mărci internaţionale, pe multe dintre ele aducându-le pentru prima dată la noi în
ţară: Berndes, Emile Henry, Demeyere, Westmark, Staub sau Zwilling J.A. Henckels, atât de apreciate în lume.

 De ce este KitchenShop diferit şi special? Pentru că îţi oferă calitate excepţională şi varietate. Dacă ţi-ai dorit vreodată acele cuţite care nu se tocesc ani la rând, sau tigaia de care nu se lipeşte nici un fel de mâncare, sau cratiţele care gătesc uniform şi suculent, sau orice alte scule, ustensile, palete, răzători rezistente şi bine făcute, acum le poţi avea!

Între cele peste 5000 de articole de bucătărie, de la cei mai renumiţi producători din domeniu cu siguranţă le vei găsi pe cele pe care ţi le-ai dorit dintotdeauna. Cu ustensilele noastre vei descoperi cu câtă pasiune şi plăcere poţi găti, ca un adevarat profesionist. Vino şi convinge-te!
În plus, poţi profita de promoţii incredibile.

Celelalte magazine Kitchenshop se află în Bucureşti - Centrul Comercial Feeria (Carrefour) Băneasa, AFI Palace Cotroceni şi în Constanţa - Complexul Comercial TOM (Carrefour).
De asemenea, produsele sunt disponibile si in magazinul nostru online, www.pentrugatit.ro.

Gustă diferenţa oferită de produsele Kitchenshop!


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro