Cauta
KitchenShop acum si in Brasov

KitchenShop Brasov

Incepând cu data de 03 decembrie 2011, vă aşteptăm să trăiţi o experienţă unica, să vedeţi şi să testaţi sute de accesorii de bucătărie în primul magazin KitchenShop din Braşov, la etajul 3 al centrului comercial Star.

De ce este KitchenShop diferit? Suntem singura companie 100% romanească cu magazine specializate pentru gătit din România. Dacă v-aţi dorit vreodată acele cuţite care nu se tocesc ani la rând, sau tigaia de care nu se lipeşte nici un fel de mâncare, sau orice alte ustensile si accesorii de bucatarie, la noi le veţi găsi pe toate.

Am selectat pentru dumneavoastră cele mai bune mărci internaţionale, pe multe dintre ele aducându-le pentru prima dată la noi în ţară: Emile Henry, Demeyere, Westmark, Staub sau Zwilling J.A. Henckels, atât de apreciate în întreaga lume.

Între cele peste 5000 de articole de bucătărie cu siguranţă le veţi găsi pe cele care vi le-aţi dorit dintotdeauna. Cu produsele noastre veţi descoperi cu câtă pasiune şi plăcere puteţi găti, ca adevaraţi profesionişti. Veniţi şi convingeţi-vă! În plus, puteţi profita de promoţii incredibile.

Celelalte magazine Kitchenshop se află în Bucureşti - Centrul Comercial Feeria (Carrefour) Băneasa, AFI Palace Cotroceni, Constanţa - Complexul Comercial TOM (Carrefour), Oradea - Oradea Shopping City si TimişoaraComplexul commercial Iulius Mall.

Vă aşteptăm cu drag!


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro