Cauta
Kitchen Shop - Acum si la Sibiu

Adresa: Selimbar, soseaua Sibiului nr 5
Telefon: 0369.801.035
Program: luni - duminica 10 - 22

Începând cu data de 18 mai 2012, vă aşteptăm să trăiţi o experienţă unica, să vedeţi şi să testaţi sute de accesorii de bucătărie în primul magazin Kitchen Shop din Sibiu în cadrul Shopping City Sibiu (Galeriile Carrefour).

De ce este Kitchen Shop diferit şi special? Pentru că îţi oferă calitate excepţională şi varietate. Dacă ţi-ai dorit vreodată acele cuţite care nu se tocesc ani la rând, sau tigaia de care nu se lipeşte nici un fel de mâncare, sau cratiţele care gătesc uniform şi suculent, sau orice alte ustensile pentru gatit (palete, răzători bine făcute, etc.) acum le poţi avea!

Descoperiţi cele mai moderne ustensile, instrumente şi tehnologii de preparare şi servire a alimentelor cu ajutorul celor peste 6000 articole şi gadget-uri de bucătărie de la cele mai prestigioase marci internationale precum Zwilling, Emile Henry, Demeyere sau Staub.

Celelalte magazine Kitchenshop se află în Bucureşti - Centrul Comercial Feeria (Carrefour) Băneasa, AFI Palace Cotroceni, Constanţa - Complexul Comercial TOM (Carrefour), Oradea - Oradea Shopping City, TimişoaraComplexul Comercial Iulius Mall şi Brasov - Centrul Comercial Star.

Vă aşteptăm cu drag!


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro