Cauta
KitchenShop - Acum si la Iasi

Adresa: Str. Palas, nr. 7a, Cladirea c3, Spatiul AC2-3
Telefon: 0332.730.595
Program: luni - duminica 10 - 22

Incepand cu data de 31 mai 2012, va asteptam sa traiti o experienta unica, sa vedeti si sa testati sute de accesorii de bucatarie în primul magazin Kitchen Shop din Iasi in cadrul complexului comercial Palas.

Descoperiti cele mai moderne ustensile, instrumente si tehnologii de preparare si servire a alimentelor cu ajutorul celor peste 5000 articole si gadget-uri de bucatarie de la cele mai prestigioase marci internationale precum Zwilling, Emile Henry, Demeyere sau Staub.

De ce este KitchenShop diferit? Suntem singura companie 100% romaneasca cu magazine specializate pentru gatit din Romania. Dacă v-ati dorit vreodata acele cutite care nu se tocesc ani la rand, sau tigaia de care nu se lipeste nici un fel de mâncare, sau orice alte ustensile si accesorii de bucatarie, la noi le veti gasi pe toate.

Celelalte magazine Kitchenshop se afla în Bucuresti - Centrul Comercial Feeria (Carrefour) Baneasa, AFI Palace Cotroceni, Constanta - Complexul Comercial TOM (Carrefour), Oradea - Oradea Shopping City, TimisoaraComplexul Comercial Iulius Mall, Brasov - Centrul Comercial Star si Sibiu - Shopping City Sibiu (Galeriile Carrefour).

Va asteptam cu drag!


Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro