Cauta
VIDEO

Kenwood

Infiintata pentru prima data de catre anteprenorul Kenneth Wood in anul 1947, compania si-a inceput drumul ca Woodlau Industries urmand ca in scurt timp sa-si schimbe numele in cel pe care-l cunoastem astazi.

In anul 1968, Kenneth Wood a vandut compania celor de la Thorn Industries Ltd, implicarea sa in activitatea companiei continuand insa pana la moartea sa in 1997. In anul 1989 managementul Kenwood a rascuparat compania de la Thorn EMI iar in anul 1992 compania a fost listata pe bursa de la Londra sub numele de Kenwood Appliances PLC. Extinderea a continuat prin cumpararea companiilor Waymaster, in anul 1993 si Ariete (Italia) in 1994, dezvoltandu-si astfel gama articolelor de uz casnic si capacitatea de productie in Europa. In anul 2001, Kenwood devine parte din grupul De'Longhi, consolidandu-si oferta si prezenta internationala.

Astazi, compania Kenwood reprezinta un brand respectat in peste 80 de tari, in Marea Britanie, Italia si China fiind liderul pietei articolelor de uz casnic si bucatarie.

Copyright©Pentrugatit.ro
Site realizat de PentruGatit.ro